Astăzi, 5 octombrie a.c., a avut loc virtual, în România, Roadshow-ul digital Your Europe, la care au fost invitați să participe Coordonatorul național al Portalului Digital Unic – dl. Octavian Oprea, președintele Autorității pentru Digitalizarea României și dna. Gianina Chirazi, directorul Centrului Național pentru Recunoașterea și Echivalarea Diplomelor (CNRED), cărora li s-au alăturat ”influencerii” aleși pentru a relata ”povești personale” trăite în spațiul european.

Your Europe este portalul digital unic al UE dedicat cetățenilor unde pot fi găsite, în limba română, toate informațiile relevante necesare pentru a trăi, a studia, a lucra, a face cumpărături, a călători sau a face afaceri oriunde în UE.

În cadrul Roadshow-ului, CNRED a fost prezentat ca exemplu de bune practici în ceea ce privește recunoașterea calificărilor profesionale, prin activitatea, permanent actualizată, de informare a publicului și prin utilizarea procedurilor online de recunoaștere prin Punctul de Contact Unic electronic.

CNRED oferă un sprijin constant, direct sau prin intermediul Your Europe, elevilor, studenților și profesioniștilor aflați în mobilitate care doresc să se informeze cu privire la recunoașterea academică și profesională.

Roadshow-ul digital Your Europe poate fi urmărit accesând httpss://www.facebook.com/CaleaEuropeana și httpss://europa.eu/youreurope/sdg/#/ro/events/your-europe-has-the-answers-romania.

YourEurope

dezbatere

Loading