Reprezentanții CNRED au participat la întâlnirea anuală cu bursierii FLEX

La invitația Consiliilor Americane pentru Educație Internațională, Filiala din România, reprezentanții CNRED au participat la Universitatea Româno-Americană din București, în data de 23 martie a.c., la o nouă întâlnire cu bursierii FLEX România 2024-2025.

Programul Future Leaders Exchange FLEX este finanțat de Guvernul Statelor Unite ale Americii prin intermediul Biroului Educațional și Cultural și implementat de Consiliile Americane pentru Educație Internațională. FLEX își propune să promoveze respectul pentru diversitatea culturală, să ofere oportunități de dezvoltare personală pentru elevii de liceu din Europa și Eurasia, dar și să îmbunătățească oportunitatea de a descoperi oamenii, cultura și sistemul educațional al Statelor Unite prin intermediul unui schimb internațional de experiență.

Reprezentanții CNRED au avut deosebita plăcere de a discuta și clarifica cu viitorii bursieri și familiile acestora aspecte privind recunoașterea și echivalarea studiilor desfășurate în Statele Unite ale Americii, prin intermediul acestui program.

Pentru informații suplimentare privind bursele FLEX, vă recomandăm site-ul  https://www.romania.americancouncils.org

Data publicării: 25.03.2024

Loading