Prezentare

Despre proiect

Info
Vizite

 369780 vizitatori

 2 vizitatori on-line

Preferințe

Connect again
---

Numele tău (sau pseudonimul):

Your secret code (associated with your pseudo)


 Number of members 64 members


Membri conectați

( nimeni )
Newsletter
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
Subscribe
Unsubscribe
8 Subscribers
Caută
Calendar
Riddle

I can read in your mind. Don't you believe it? Try! You will be amazed...

Reţeaua CRID

Închide Alba Iulia

Închide Arad

Închide Bacău

Închide Baia Mare

Închide Brașov

Închide București

Închide Cluj-Napoca

Închide Constanța

Închide Craiova

Închide Galați

Închide Iași

Închide Lugoj

Închide Oradea

Închide Petroșani

Închide Pitești

Închide Ploiești

Închide Reșița

Închide Sibiu

Închide Suceava

Închide Timișoara

Închide Târgoviște

Închide Târgu Jiu

Închide Târgu Mureș

Despre proiect - Publicul țintă vizat
Centrele de resurse se adresează cetățenilor din statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European, Confederației Elvețiene și cetățenilor din statele terțe, precum și cetățenilor români, care au studiat și/sau vor studia într-unul din aceste state și vor dori să își continue studiile într-o universitate românească sau să exercite o profesie în România.
 
În ceea ce privește accesul la serviciile Centrelor de resurse, nu va exista nicio discriminare în funcție de naționalitate, cetățenie, religie, studii, vârstă, sex, apartenență socială sau politică. De asemenea, nu vor exista restricții în funcție de numărul de studenți.
 
Există, însă, reguli diferite de recunoaștere a studiilor, aplicabile pe de o parte cetățenilor din statele membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European și cetățenilor români care au studiat într-unul din aceste state și, pe de altă parte, cetățenilor care au studiat în state terțe, ca urmare a dobândirii de către România, la 1 ianuarie 2007, a statului de stat membru al Uniunii Europene. Aceste reguli sunt stabilite printr-o Metodologie clară și transparentă, conformă cu regulile și bunele practici europene.
 
Centrele de resurse vor oferi un feed-back Solicitantului, ca beneficiar indirect, care la rândul lui va furniza consiliere, informații și asistență acestor Centre.
 
Universitățile, în cadrul cărora își desfășoară activitatea Centrele de resurse, vor fi, de asemenea, beneficiari indirecți ai serviciilor oferite de Centrele de resurse, în special, Departamentele pentru Relații internaționale prin intermediul cărora se desfășoară mobilitatea academică.
 
Centrele de resurse vor informa Solicitantul prin rapoarte periodice, studii anuale, statistici anuale și analize asupra numărului de studenți aflați în mobilitate, principalele cereri, obstacolele întâmpinate și mijloacele de îmbunătățire a activității.

Data publicării: 26/02/2011 @ 16:05
Ultima modificare: 26/02/2011 @ 16:20
Categorie: Despre proiect
Pagină citită de 9746


Tipărește pagina Tipărește pagina


Reacții la acest articol


^ Sus ^