Prezentare

Despre proiect

Info
Vizite

 370394 vizitatori

 2 vizitatori on-line

Preferințe

Connect again
---

Numele tău (sau pseudonimul):

Your secret code (associated with your pseudo)


 Number of members 64 members


Membri conectați

( nimeni )
Newsletter
To receive news about this website, consider subscribing to our Newsletter.
Subscribe
Unsubscribe
8 Subscribers
Caută
Calendar
Riddle

I can read in your mind. Don't you believe it? Try! You will be amazed...

Reţeaua CRID

Închide Alba Iulia

Închide Arad

Închide Bacău

Închide Baia Mare

Închide Brașov

Închide București

Închide Cluj-Napoca

Închide Constanța

Închide Craiova

Închide Galați

Închide Iași

Închide Lugoj

Închide Oradea

Închide Petroșani

Închide Pitești

Închide Ploiești

Închide Reșița

Închide Sibiu

Închide Suceava

Închide Timișoara

Închide Târgoviște

Închide Târgu Jiu

Închide Târgu Mureș

Informare corectă - cheia recunoașterii studiilor
INVESTEȘTE ÎN OAMENI !
Acest site este cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa prioritară: 1 Educația și formarea profesională în sprijinul creșterii economice și dezvoltării societății bazate pe cunoaștere
Domeniul major de intervenție:
1.2 Universitate pentru viitor
Număr contract:
POSDRU/2/1.2/S/6
Beneficiar:
Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului
Titlul proiectului:
"Informare corectă - cheia recunoașterii studiilor"

Ultima știre


cadeau.gifAnunt pentru selecție publică experți - scris de Project Manager la 09/04/2011 @ 19:50

Anunt selectie publică a următoarelor categorii de experți pe termen scurt: 4 experți pentru distribuire, completare și colectare chestionare.

In vederea implementării activităților proiectului ID 2789 “Informarea corectă – cheia recunoașterii studiilor”, anunțăm organizarea unei selecții, prin concurs de dosare, pentru următoarele categorii de experți:

 

4 experți pentru distribuire, completare și colectare chestionare+alte formulare, pentru perioada mai  -septembrie  2011

Condiții:

1. să facă dovada efectuării unui stagiu de mobilitate academice externe în perioada studiilor;

2. să posede bune capacități de relaționare/comunicare interpersonală și interinstituțională/organizațională

3. să cunoască cel puțin o limbă de circulație internațională

4. dovada experienței în distribuirea, completarea și colectarea chestionarelor constituie un avantaj

5. dovada calității, anterioare sau prezente, de membru al unei asociații studențești constituie un avantaj

 

Aplicațiile vor fi compuse din următoarele documente:

1. Curriculum Vitae, in format Europass, în limba română, împreună cu

2. copii ale diplomelor, certificatelor, adeverințelor, care să certifice informațiile furnizate in CV, 

3. copie după cartea de muncă, certificată “conform cu originalul”(sau alte adeverințe de la angajatori/ contracte civile de prestări servicii in domeniile mai sus-mentionate)

Documentele menționate mai sus vor fi SCANATE, în format PDF sau TIFF/JPG și vor fi transmise doar electronic, la adresele de e-mail cnred.proiecte@gmail.com , până la data  de 18 mai 2011, ora 18:00.

Termenul de trimitere a aplicațiilor a fost prelungit până la data de 18 mai 2011, ora 18:00.

 

Aplicațiile neconforme cu cerințele de mai sus sau transmise pe altă cale, nu vor fi luate in considerare.

După selecția dosarelor/experților relevanți pentru proiect, aceștia vor fi invitați să depună Curriculum Vitae, pe suport hârtie, semnat și datat și vor prezenta, în original, pentru certificare cu originalul, diplomelor, certificatele și adeverințele.

 

Experții vor putea beneficia de:

1) Plata pentru prestația efectuată  în cuantum motivant;

2) Obținerea de experiență în proiecte finanțate din fonduri structurale.

 

Manager proiect

Oana Mihaela SALOMIA

 

... / ... Read more...Bine ați venit la Reteaua CRID

Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, prin Centrul Național de Recunoaștere și Echivalare a Diplomelor urmează să deruleze în 2011, în fiecare universitate acreditată din România, proiectul "Informare corectă - cheia recunoașterii studiilor", finanțat din fonduri structurale obținute în cadrul cererii de propuneri de proiecte strategice POS DRU "Universitate pentru viitor", aprobat de către Autoritatea de Management POS DRU, în vederea finanțării din Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Proiectul urmărește îmbunătățirea metodologiei actuale de recunoaștere de către universități a perioadelor de studii efectuate în străinătate și elaborarea unei noi metodologii unitare și transparente în condițiile în care, conform Ordinului ministrului educației naționale nr. 3043/2000 privind recunoașterea perioadelor de studii, perioadele de studiu efectuate în străinătate sunt recunoscute de către universități, iar mobilitatea academică se află într-un proces accentuat de creștere.

Astfel, obiectivele specifice ale proiectului urmăresc:
  1. crearea unei Rețele de Centre de resurse pentru informare și documentare (CRID) în fiecare universitate acreditată din România,
  2. instruirea personalului din Centrele de resurse,
  3. adaptarea metodologiei de recunoaștere la normele interne și internaționale și creșterea transparenței acesteia,
  4. simplificarea procedurii de înscriere la continuarea studiilor la universitățile acreditate din România a cetățenilor români, comunitari sau din state terțe care au studiat în străinătate (stagii parțiale sau complete).
În vederea punerii în aplicare a proiectului menționat mai sus, au fost organizate întâlniri cu durata de o zi, în cadrul centrelor universitare mari, între reprezentanții CNRED și conducerea fiecărei universități acreditate, pentru prezentarea scopurilor proiectului, precum și desemnarea personalului din fiecare Centru de resurse. Aceste întâlniri inițiale au avut loc la București, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași și Timișoara.

Persoanele din echipa fiecărui Centru de resurse vor fi implicate ulterior în celelalte activități ale proiectului:
  • elaborarea de pagini Web pentru fiecare universitate,
  • elaborarea unui format standard de bază de date cu informații despre mobilitatea studenților și procesele de recunoaștere a stagiilor de studiu în alte țări,
  • elaborarea unei noi metodologii de recunoaștere,
  • participarea la schimburi de experiență cu experți străini și la instruirile pentru aplicarea metodologiei,
  • participarea la vizite de studiu în alte state membre ale Uniunii Europene.
Aceste persoane trebuie sa aibă competențe specifice procedurilor de recunoaștere a studiilor, dispunând de o bună expertiză în domeniul legislației ce reglementează domeniul actelor și perioadelor de studii, al calificărilor și profesiilor, precum și al recunoașterii acestora.

Pentru a satisface și cerințele imperative ale implementării Fondurilor Structurale privitoare la egalitatea de șanse, minim jumătate din membrii desemnați ai echipelor Centrelor de resurse va fi de gen feminin.

Pentru informații suplimentare, trimiteți un mesaj la e-mail cnred.proiecte@gmail.com sau la numărul de fax 021 317 85 17. Numărul de telefon direct este 021 405 62 15.

Forum în direct

Impresii - Cel mai interesant mesaj


Mesajul nr. 1 scris de Alexio la 24/02/2011 @ 17:50
"Neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit..." "Nimeni nu iubeşte durerea, nimeni nu o caută sau vrea să o aibă, din simpla cauză că e durere..." Ce este Lorem Ipsum?Lorem Ipsum este pur şi simplu o machetă pentru text a industriei tipografice. Lorem Ipsum a fost macheta standard a industriei încă din secolul al XVI-lea, când un tipograf anonim a luat o planşetă de litere şi le-a amestecat pentru a crea o carte demonstrativă pentru literele respective. Nu doar că a supravieţuit timp de cinci secole, dar şi a facut saltul în tipografia electronică practic neschimbată. A fost popularizată în anii '60 odată cu ieşirea colilor Letraset care conţineau pasaje Lorem Ipsum, iar mai recent, prin programele de publicare pentru calculator, ca Aldus PageMaker care includeau versiuni de Lorem Ipsum.De ce îl folosim?E un fapt bine stabilit că cititorul va fi sustras de conţinutul citibil al unei pagini atunci când se uită la aşezarea în pagină. Scopul utilizării a Lorem Ipsum, este acela că are o distribuţie a literelor mai mult sau mai puţin normale, faţă de utilizarea a ceva de genul "Conţinut aici, conţinut acolo", făcându-l să arate ca o engleză citibilă. Multe pachete de publicare pentru calculator şi editoare de pagini web folosesc acum Lorem Ipsum ca model standard de text, iar o cautare de "lorem ipsum" va rezulta în o mulţime de site-uri web în dezvoltare. Pe parcursul anilor, diferite versiuni au evoluat, uneori din intâmplare, uneori intenţionat (infiltrându-se elemente de umor sau altceva de acest gen). De unde provine?În ciuda opiniei publice, Lorem Ipsum nu e un simplu text fără sens. El îşi are rădăcinile într-o bucată a literaturii clasice latine din anul 45 î.e.n., făcând-o să aibă mai bine de 2000 ani. Profesorul universitar de latină de la colegiul Hampden-Sydney din Virginia, Richard McClintock, a căutat în bibliografie unul din cele mai rar folosite cuvinte latine "consectetur", întâlnit în pasajul Lorem Ipsum, şi căutând citate ale cuvântului respectiv în literatura clasică, a descoperit la modul cel mai sigur sursa provenienţei textului. Lorem Ipsum provine din secţiunile 1.10.32 şi 1.10.33 din "de Finibus Bonorum et Malorum" (Extremele Binelui şi ale Răului) de Cicerone, scrisă în anul 45 î.e.n. Această carte este un tratat în teoria eticii care a fost foarte popular în perioada Renasterii. Primul rând din Lorem Ipsum, "Lorem ipsum dolor sit amet...", a fost luat dintr-un rând din secţiunea 1.10.32.Pasajul standard de Lorem Ipsum folosit încă din secolul al XVI-lea este reprodus mai jos pentru cei interesaţi. Secţiunile 1.10.32 şi 1.10.33 din "de Finibus Bonorum et Malorum" de Cicerone sunt de asemenea reproduse în forma lor originală, impreună cu versiunile lor în engleză din traducerea de către H. Rackham din 1914.De unde pot sa-l iau şi eu?Există o mulţime de variaţii disponibile ale pasajelor Lorem Ipsum, dar majoritatea lor au suferit alterări într-o oarecare măsură prin infiltrare de elemente de umor, sau de cuvinte luate aleator, care nu sunt câtuşi de puţin credibile. Daca vreţi să folosiţi un pasaj de Lorem Ipsum, trebuie să vă asiguraţi că nu conţine nimic stânjenitor ascuns printre randuri. Toate generatoarele de Lorem Ipsum de pe Internet tind să repete bucăţi de text în funcţie de necesitate, astfel făcându-l pe acesta primul generator adevarat de pe Internet. El utilizează un dicţionar de peste 200 cuvinte din latina, combinate cu o cantitate considerabilă de modele de structuri de propoziţii, pentru a genera Lorem Ipsum care arată decent. Astfel, Lorem Ipsum-ul generat nu conţine repetiţii, infiltrări de elemente de umor sau de cuvinte non-caracteristice, etc.


^ Sus ^
bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort bursa escort eskiƟehir escort bursa escort bursa eskort escort istanbul escort bayan istanbul escort istanbul escort bayan izmit escort izmit escort