ro:autoritati:relevante:comitetul_sectorial_silvicultura_exploatarea_si_prelucrarea_lemnului_industria_mobilei

Comitetul Sectorial Silvicultură, Exploatarea şi Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei

 • Meridiane Forestiere nr. 3 by Asociatia Forestierilor din ... ()
  Asociatia Forestierilor din Romania - ASFOR Revista Meridiane Forestiere nr. 3
 • Meridiane Forestiere, nr. 2 , aprilie 2013 by Asociatia ... ()
  Meridiane Forestiere, nr. 2 , aprilie 2013, Asociatia Forestierilor din Romania, ASFOR
 • oldsite.edu.ro ()
  3_Italia/Italia.docInvesteşte în oameni ! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară3 „CREŞTEREA ADAPTABILITĂŢII LUCRĂTORILOR SI A ÎNTREPRINDERILOR”
 • Federatia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului ()
  Federaţia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului (FSLIL) va organiza în staţiunea Bușteni, Hotel SILVA, jud. Prahova, în data de 13-14 Decembrie 2012, o Conferinţă de presă cu ocazia finalizării implementării proiectului „Programe de orientare si consiliere profesională si cursuri de calificare pentru angajatii din industria lemnului”, derulat în perioada 01.07.2010-31.12.2012.
 • Centrul Roman de initiative cri » 15/19 - ascri.ro ()
  Comunicat de presă. 17.05.2011. Asociația “Centrul Român de Inițiative” in parteneriat cu Federația Sindicatelor Libere din Industria Lemnului, European Federation of Building and Wood Workers-EFBWW (Federația Europeană a Sindicatelor din Construcții și Lemn) și cu Comitetul Sectorial Silvicultura, Exploatarea si Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei implementeaza proiectului ...
 • ro:autoritati:relevante:comitetul_sectorial_silvicultura ... ()
  Comitetul Sectorial Silvicultură, Exploatarea şi Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei. oldsite.edu.ro 3_Italia/Italia.docInvesteşte în oameni ! FONDUL SOCIAL EUROPEAN Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 Axa prioritară3 „CREŞTEREA ADAPTABILITĂŢII LUCRĂTORILOR SI A ÎNTREPRINDERILOR” ...
 • Centrul Roman de initiative cri » 13/19 - ascri.ro ()
  Comunicat de presă. Stop segregării de gen în sectorul de sănătate. Dă o șansă femeilor din domeniul sanitar!. București, 27 iunie2011 . Spune NU discriminării de gen pe piața muncii!
 • Dialog social la Sinaia – Dezvoltarea dialogului social la ... (2019/09/15 02:41)
  La seminarii au participat peste 70 de persoane, membri ai grupului ţintă şi invitaţi din partea sindicatelor din industria lemnului, Asociaţiei Producătorilor de Mobilă din România, Asociaţiei Forestierilor din România şi Comitetul Sectorial Silvicultură, Exploatarea şi Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei (CSSEPLIM).
 • Raport privind rezultatele proiectului „Programe de ... (2019/09/08 07:43)
  Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR), Comitetul Sectorial Silvicultură, Exploatarea şi Prelucrarea Lemnului, Industria Mobilei (CSSEPLIM) şi este cofinanţat din Fondul Social European în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 –„ Investeşte în oameni!” .
 • Orientare şi consiliere profesională, calificare ... (2019/09/07 19:47)
  Federaţia Sindicatelor Libere din Industria Lemnului ( FSLIL) a organizat o vizită de schimb de bune practici în perioada 04-08 noiembrie 2012, la Milano, în Italia. Acţiunea a făcut parte din proiectul „Programe de orientare şi consiliere profesională şi cursuri de calificare pentru angajaţii din industria lemnului”, implementat de FSLIL, în calitate de partener principal […]
 • ro/autoritati/relevante/comitetul_sectorial_silvicultura_exploatarea_si_prelucrarea_lemnului_industria_mobilei.txt
 • Ultima modificare: 2018/11/17 10:37
 • (editare externă)