Universitatea ¨Lucian Blaga¨ din Sibiu

http://www.whed.net/detail_institution.php?id=19444

http://grants.ulbsibiu.ro/crid/ro/

Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu este o instituție de învățământ superior de stat, acreditată, cu personalitate juridică, are caracter nonprofit, este apolitică și dispune de autonomie și libertate academică.

ULBS este parte integrantă a sistemului național de învățământ superior și activează pentru îndeplinirea principiului potrivit căruia învățământul este prioritate națională pentru România.

În cadrul ULBS funcționează nouă facultăți, care gestionează 74 de programe de studii universitare de licență și 115 programe de studii universitare de masterat. ULBS este instituție organizatoare de studii doctorale pentru 15 domenii.

ULBS își propune să devină un lider în educație și cercetare științifică, la nivel regional și național, cu o mare vizibilitate internațională, acționând în concordanță cu nevoile academice ale studenților și cu cerințele tuturor grupurilor de stakeholderi. Printr-un management performant al resurselor, ULBS tinde să devină o universitate multidisciplinară și multiculturală sustenabilă.

  • ro/autoritati/relevante/universitatea_lucian_blaga_din_sibiu.txt
  • Ultima modificare: 2020/08/01 09:14
  • (editare externă)