World Education Services

World Education Services (WES) este o fundație socială non-profit care sprijină studenții internaționali, imigranții și refugiații să își atingă obiectivele educaționale și de carieră în SUA și Canada. WES evaluează calificările educaționale internaționale, sprijină integrarea imigranților în forța de muncă și oferă finanțare filantropică organizațiilor care deservesc imigranții.

Începând cu anul 2020, WES a implementat un sistem electronic de verificare a actelor de studii pentru a reduce timpul necesar recunoașterii acestora.

În acest scop, WES solicită ca toate actele de studii și documentele școlare universitare să fie vizate în fomat electronic de către CNRED și să fie transmise de către CNRED către WES.

Pașii de urmat:

1. Obținerea actelor de studii și/sau a documentelor școlare universitare vizate electronic de către CNRED

Pentru a obține actele de studii și/sau documentele școlare universitare vizate electronic trebuie să urmați procedura accesibilă prin Punctul de Contact Unic electronic.

2. Transmiterea actelor de studii și/sau a documentelor școlare universitare vizate electronic către WES

Pentru transmiterea actelor de studii și/sau a documentelor școlare universitare vizate electronic către WES, după obținerea documentelor vizate electronic trebuie să trimiteți o solicitare la adresa de e-mail cristian.mihailescu@edu.gov.ro și să ne comunicați numărul de înregistrare primit de la WES – reference number precum și numărul PCUe prin care s-au obținut documentele vizate electronic.

De reținut: CNRED transmite către WES doar actele de studii și/sau documentele școlare universitare vizate electronic!

Loading